Over ons

SHINKYO Menu’s

Welkom in Shinkyo Fushion. Shinkyo Fushion is een Asian Fusion restaurant waar smaak, kunst en cultuur samensmelten. Shinkyo leidt u langs de verleidingen van Aziatische culturen, de kunst van verfijnde gerechten, charmante wijnen, gezellige inrichting en klasieke muziek.

In Shinkyo Fushion kunt u genieten van gerechten uit vooraanstaande Aziatische landen. Door het combineren van wijnen en gerechten leert Shinkyo u de geuren, de smaken en de harmonie.

Wij verheugen ons erop u met uw ontdekkingsreis door de Aziatische keuken te kunnen begeleiden, zodat u via onze gerechten kennis kunt maken met Oosterse culturen. Wij wensen u smakkelijk eten en een gezellig samenzijn!

Sushi

Uw gastvrouw Diana en chef Lan zijn collega’s die jaren samen werken bij een bekende Japanse restaurant en besloten op een dag samen een eigen Fushion restaurant op te zetten, dat is gelukt en Shinkyo Fusion Restaurant is ontstaan!

Diana: met meer dan 13 jaren ervaring als sushi chef en gastvrouw, zal u bij Shinkyo verwend worden in een bijzondere sfeer. Zij zal u adviseren welke gerechten (nieuwe creaties en tranditionele Aziatische gerechten) uw avond perfect zal maken, eventueel met een heerlijke glaasje wijn.

Lan: chef Lan is meer dan 30 jaar actief in de Aziatische restaurants en is specialist in Aziatisch keukens zoals Japans, Thais, Vietnamees en Chinees. Daardoor is hij de Chef’s de Mission voor uw avondje uit en zal u en uw gasten een scala van een onvergetelijk verzorgen.

INTERIEUR